Historien

HYDRA MC oppstart 1985
Planen for klubben tok form i 1984, og Hydra MC ble offisielt startet 1985 av Lange Jørn, Geirr, Stana, Drue, og Tjomi.
Alle sammen hadde bakgrunn i AmCar miljøet på Nesodden og Oslo, og var opptatt av Harley Davidson, kameratskap, fest og moro. Etter hvert vokste klubben og i de første årene ble bla. Rolf, Onar, Guttungen og Jonna med i HYDRA MC.

HOMBRES MC oppstart 1989
Frem til 1989 vokste klubben gradvis, men i 1989 ble det uenighet om målsetningen med klubben og HYDRA MC ble splittet.
Majoriteten i klubben gikk ut av HYDRA MC, tok navnet Hombres MC og skaffet seg lokaler på Svestad Fjordsenter. Hombres MC ble kjent for sine store fester på Svestad hvor mang en Nesodding og ikke minst Bikere har hatt en hyggelig kveld.
I den kommende perioden frem til 1993 vokste HYDRA MC seg gradvis sterkere igjen, og var i slutten av 1992 i ferd med å skaffe seg egne lokaler. Totalt var det fire klubber på Nesodden i denne perioden HYDRA MC, Hombres MC, Rabies MC Nesodden og Nesodden MC.
Nesodden MC ble startet i 1988 og bestod av 6 personer også omtalt som "Burma melitsen".
Rabies MC Nesodden ble også startet i 1988 og bestod bla av Rolf som opprinnelig var med i HYDRA MC. Rabies MC Nesodden hadde kåk ved Solbergtoppen, men ble nedlagt i 1991.

HYDRA MC reunion 1993
Etter initiativ fra Hombres MC gikk Hombres MC, Hydra MC og Nesodden MC inn i en dialog for å samle miljøet på Nesodden i en klubb. Nesodden MC trakk seg ut, men Hombres MC og HYDRA MC slo seg sammen igjen og reunionen på Nesodden var et faktum. HYDRA MC ble opprettholdt som navn på klubben, men patchen til HOMBRES MC ble det nye ryggmerket. Dette symboliserte sammenslåingen av de to klubbene !

HYDRA MC i dag
I 1997 flyttet HYDRA MC fra Svestad Fjordsenter og kjøpte seg en eiendom på motsatt side av Nesodden, ikke langt fra Nesodden Kirke (riksvei 156).
Kåken er det stort sett alltid folk på, og i hvertfall hver helg er det noen som sitter og slapper av og koser seg der.... Det er blitt avviklet mange fine grill kvelder, med en ikke fullt så fin søndagsmorgen etterpå.... Vi har stort sett besøk av bikere hele året, og ikke minst legger mange turen innom på sommerhalvåret. Alle Bikere er selvsagt velkomne når de måtte ønske !!
HYDRA MC er blitt en av de største enkelt stående biker klubbene i Norge, og medlemmene kjører Harley Davidson eller engelsk. Gjennomsnittsalderen på medlemmene er 30 +, og ca. halvparten av medlemmene har vært med i klubben i 10 år eller mer!

År 2020 ble HYDRA MC 35 år!!© 2010 www.hydramc.no - info@hydramc.no